Info co-organisatoren

Word co-organisator van ESIW16!

De voorbereidingen voor de European Social Innovation Week 2016 zijn alweer in volle gang. In de Tilburgse Spoorzone, en op andere plekken in de regio, vindt van 19 tot en met 23 september de vierde editie van dit bijzondere evenement plaats. De European Social Innovation Week is een week vol inspirerende sessies en prikkelende ontmoetingen rondom het thema Social Innovation. Er wordt door burgers, ondernemende mensen uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en wetenschap nagedacht over en gewerkt aan nieuwe samenwerkingen. Samenwerkingen die leiden tot nieuwe producten en diensten, in samenspraak met de eindgebruiker. ESIW gaat over kennis delen, ervaringen uitwisselingen en tot nieuwe plannen komen. Ook afgelopen jaar hebben er weer een mooie, inspirerende week van gemaakt! Met ruim 45 programmaonderdelen, 2000 bezoekers, zo’n 80 co-organisatoren en partners, 60 vermeldingen in de media, en 10.000 unieke website-bezoekers is het bereik van de ESIW verdubbeld.

Ambities 2016

Voor 2016 hebben we de ambitie om het bereik nog verder uit te bouwen: naast regionaal en landelijk bereik willen we ook meer internationale uitstraling realiseren. We hebben hiervoor al toezeggingen van de European School of Social Innovation (ESSI). Zo zal de algemene ledenvergadering van de ESSI tijdens ESIW16 plaatsvinden. 

Om je als co-organisator meer en beter te kunnen ondersteunen in de ontwikkeling van je programmaonderdeel wordt de rol van curator, door het ESIW programma-team, versterkt. We denken graag mee over je beoogde doelstellingen en invulling van het programmaonderdeel. Hoe bereiken we nog beter het publiek dat je wilt bereiken? Hoe kun je het programmaonderdeel positioneren en vermarkten. We willen deze curatorrol realiseren door intensiever contact te hebben met alle co-organisatoren. Daarnaast is ervoor gekozen om de inschrijvingstermijn ruim voor de zomervakantie te sluiten waardoor het gehele programma al voor de zomer aan het publiek gecommuniceerd kan worden. 

Nieuw in 2016: bijdrage van co-organisatoren

Om bovenstaande ambities te kunnen realiseren en ESIW verder te ontwikkelen vragen we vanaf dit jaar een bijdrage van de co-organisatoren. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, afhankelijk van – de grootte van – het programmaonderdeel. Onderdeel van zo’n pakket zijn in ieder geval: locatie, techniek, communicatie/marketing en begeleiding programmateam. 

prijs

Ben je van de partij dit jaar? Registreer je en selecteer een pakket. Je kan dan zelf evenementen aanmelden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je plannen voor ESIW16 mede vorm te geven!

Evenement aanmelden
Sign up for all events you want to attend during ESIW16!

The European Social Innovation Week itself is co-produced; companies, organisations and individuals can participate in ESIW15 by organizing their own event during the week. Sharing knowledge experiences and inspiration is key. The final program is put together by the program committee on the basis of the submitted initiatives.

View timetable